Demo Corus cat

tpv

 

 

 

 

           

                 Terminal Punt de Venda

Software

El Mòdul TPV per a CorusCloud, és un programa facturació especialment dissenyada per a la venda d'articles en taulell, que inclou un exclusiu Sistema de Fidelització de Clients, gestió de Targetes Regal i control d’stocks. 

L'objectiu del mòdul TPV per a CorusCloud, és ajudar-lo en les seves vendes en taulell a clients finals proporcionant-li una eina intuïtiva i fàcil d'usar, lligat amb la gestió de forma ràpida i transparent. Ara ja pot disposar en el seu establiment o cadena comercial d'un Software de Gestió TPV complet lligat a la gestió empresarial necessària per a l'òptim seguiment de seu negoci.
El mòdul TPV per a CorusCloud és una eina de gestió empresarial que permet adaptar-se a qualsevol tipus d'activitat empresarial que requereixi la venda d'articles en caixa, sent per tant, el programa ideal per a la gestió comerços, ferreteries, perfumeries, etc ..
Coruscloud és un sistema “web based”i per tant permet treballar en temps real amb línies ADSL en diferents ubicacions. Aquesta opció converteix aquest programari de gestió de vendes en taulell, TPV CorusCloud en el sistema de gestió ideal per a la seva implementació en cadenes de botigues comercials.

Funcionalitat

Sense costos per lloc qualsevol client  que tingui la gestió de CorusCloud pot tenir el mòdul de TPV. Sense instal·lació d'aplicacions en ordinadors. Tot l'accés i gestió és des d'un navegador web. Compatible amb impressora d'etiquetes, impressora de tiquets i pistola de codi de barres Actualment el mòdul  està traduït a l'espanyol i català Gestió avançada d'estoc / multimagatzem.

 • Esquema TPV CorusCloudServeis CorusCloud

  • Manteniment 
  • Implantació i posta en marxa
  • Formació
  • Copies de Seguretat

   

   

   

   

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Learn more

I understand