Demo Corus cat

alumnes

VERSIÓ ESPECIAL PER AMPAs

CorusCloud es una prorgrama de facturació i comptabilitat que disposa d’una versió especial per la gestió d AMPES. Permet establir una relació entre alumnes i pares (que són els que paguen les factures). Tenim la informació necessària dels alumnes  ordenada en plantilles de facturació per diferents conceptes (quotes de l’AMPA, menjador escolar, activitats extraescolars, etc).

Les característiques principals que fan el programa adient per a una Associació de Pares i Mares són la facilitat en el control de la facturació de les quotes. S’organitza en plantilles de facturació per grups on cada pare (client)relacionats els seu fill o fills i les quotes que s’hauran de facturar. Posteriorment permet l’enviament automàticde les factures i la gestió de les remeses de rebuts. Permet també el  control de cobraments, de despeses i pagaments. Addicionalment, el programa disposa de gestió documental d’arxius escanejats.

A més s'hi pot accedir a qualsevol hora i des de qualsevol lloc, des de diferents dispositius connectats a internet encara que tinguin diferents sistemes.

esquema ampa

Demana més informació al 973 727 282 o per email a info @ coruscloud.com

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Learn more

I understand